Aug
21
2012

Zedge – wallpapere , tonuri de apel si jocuri pentru Android

Zedge.net este unul dintre cele mai vechi site-uri din acest domeniu, site care ofera pentru descarcare wallpapere, tonuri de apel, tonuri pentru notificari jocuri , teme pentru telefoane si asa mai departe. Revenind la aplicatia Zedge pentru Android, utilizand aceasta aplicatie aveti posibilitatea de a descarca direct pe smartphone-ul dvs. wallpapere,  live wallpapere, tonuri de apel , tonuri pentru notificari si jocuri. De ani de zile de cand exista acest site , au fost incarcate si descarcate milioane de astfel de elemente pentru personalizat telefoanele. In momentul scrierii acestui mic review, exista doar 592.748 de mii de tonuri de apel sau 33.669 de wallpapere, deci aveti de unde alege.Dupa ce ati descarcat un ton de apel sau un wallpaper spre exemplu , il puteti seta direct din aplicatie fara a mai fi nevoie sa intrati in setarile telefonului pentru a face acest lucru.

Casuta de cautare din aplicatie si functiile de sortare va pot face viata mai usoara atunci cand cautati un anume tip de wallpaper sau ton de apel.

Aplicatia Zedge pentru Android este gratuita, continutul pe care il ofera este de asemenea gratuit si necesita un sistem de operare Android mai nou de 2.0, inclusiv.Pentru a putea descarca continut cu aplicatia Zedge e necesara o conexiune la internet si e recomandabil sa folositi una Wi-Fi in schimbul 3G.

Instaleaza Zedge – wallpapere , tonuri de apel si jocuri pentru Android:

Aplicatii asemanatoare

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.