May
24
2013

The Battery – informatii detaliate despre bateria smartphone-ului tau

The Battery – informatii detaliate despre bateria smartphone-ului tau

Bateria este o componenta foarte importanta a fiecarui dispozitiv mobil, fie ca vorba despre un smartphone , o tableta sau chiar un laptop. Cu cat capacitatea acesteia este mai mare, cu atat timpul de functionare a dispozitivului creste.

The Battery este o aplicatie pentru Android prin care puteti afla informatii detaliate despre baterie. Informatiile afisate sunt : nivelul de incarcare al bateriei, temperatura, durata de viata, tehnologia folosita, voltajul, diverse statistici despre baterie precum si un istoric cu incarcarile si descarcarile bateriei.

De asemenea, The Battery va ofera posibilitatea de a opri sau limita anumite functii ale smartphone-ului care pot creste consumul de baterie: conexiunea Wi-Fi, GPS, Bluetooth, luminozitatea ecranului sau setarile de sincronizare. Pe langa acestea, aplicatia va permite sa opriti diverse procese care stau deschise degeaba si care cresc consumul de resurse, inclusiv baterie.

The Battery este o aplicatie gratuita si este compatibila cu toate dispozitivele ce ruleaza Android, versiunea 2.2 sau mai noua.

The Battery – informatii detaliate despre bateria smartphone-ului tau
Instaleaza The Battery – informatii detaliate despre bateria smartphone-ului tau:

Aplicatii asemanatoare

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.