Oct
21
2012

Taxibeet – aplicatia care cheama taxiul pentru tine

Taxibeet este o aplicatie pentru Android (exista si pentru iPhone) cu care puteti chema un taxi, direct de pe smartphone-ul dvs. Aplicatia localizeaza toate taxiurile care se afla in apropiere de dvs. , afisandu-va rezultatele pe o harta.

Probabil unii dintre voi vor spune ca pot chema un taxi sunand la o firma de taxi sau chiar din strada. Nimic mai adevarat, insa aplicatia Taxibeet, nu numai ca puteti chema un taxi, puteti alege si ce taxi sa vina la dvs. Asta inseamna ca tu, pasagerul alegi ce taxi sa vina in functie de anumite criterii.

1.Cel mai bine cotat sofer.

Fiecare sofer primeste o nota din partea fiecarui pasager pe care il are, la finalul cursei. Astfel, iti vei da seama care sofer e respectuos si se poarta frumos cu clientii si care e flegmatic si artagos.

2. Producatorul si modelul masinii.

Iti poti alege in functie de rezultate , daca doresti sa vina o Dacie 1310 sau un VW Passat. E alegerea ta cu ce masina doresti sa te deplasezi din punctul X in punctul Y.

3. Locatia taxiului

Nu e tot una sa suni la o firma de taxi si sa iti trimita un taxi din cealalta parte a orasului sau sa iei unu care e liber , la doua strazi distanta. De multe ori, cand esti presat de timp, acest lucru conteaza enorm.

Pe langa aceste criterii, fiecare taxi localizat pe harta mai cuprinde si alte informatii : o poza a soferului, numele complet si dotarile taxiului, daca exista.

Esti pasager ?

Ca sa chemi un taxi , selectezi taxiul dorit si astepti raspunsul. Taxiul pe care l-ai selectat are dreptul sa refuze comanda. Daca accepta, il poti vedea cum se apropie de locatia ta. Il vei recunoaste dupa numarul de inmatriculare , aceasta informatie fiind disponibila si pe smartphone-ul tau.Cand il vezi ca se apropie, e recomandat sa ridici mana avand telefonul in ea, pentru ca soferul sa te recunoasca mai rapid. Dupa ce te-ai urcat in taxi, apasa butonul “Imbarcare” iar cand cobori apasa butonul “Sfarsitul cursei”. Nu uita sa evaluezi soferul de taxi , pentru ca si alti pasageri sa ii poata alege, la fel cum ai facut-o tu. Utilizarea acestei aplicatii de catre pasageri este gratuita.

Esti sofer ?

Descarca, instaleaza aplicatia Taxibeet (versiunea pentru soferii de taxi) pe smartphone-ul tau si asteapta comenzile. Accepta doar ce comenzi doresti, avand dreptul sa refuzi o comanda, daca pasagerul care solicita comanda a fost marcat de catre alti soferi, soferi care au avut probleme cu pasagerul respectiv.

Fiecare sofer, la finalul cursei este platit de catre pasager. Soferul, la sfarsitul lunii va plati o taxa modica catre Taxibeet, doar pentru pasagerii pe care i-a avut utilizand aceasta aplicatie. Pe langa asta, soferii mai au disponibila si o harta cu zonele fierbinti, de unde se efectueaza cel mai des cereri de taxi. Cereri mai dese – bani castigati in plus.

Personal , consider aceasta aplicatie una extrem de utila atat soferilor cat si pasagerilor. Daca cele scrise de mine nu v-au convins, urmariti si materialul video prezentat mai jos.

Imagini aplicatie Taxibeet pentru Android :

Instaleaza Taxibeet – aplicatia care cheama taxiul pentru tine:

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.