Mar
30
2013

SwiftKey Keyboard – cea mai buna tastatura pentru Android

SwiftKey Keyboard - tastatura virtuala pentru Android

Deoarece comunic destul de mult prin SMS-uri, tastatura virtuala din Android este cea mai importanta atunci cand trimit mesaje. De foarte multe ori mi se intampla sa tastez gresit, sterge, scrie din nou si asa mai departe. Tastatura implicita din Android este destul de buna, insa de astazi am decis sa o inlocuiesc cu o alta tastatura virtuala de Android, mult mai buna.

SwiftKey Keyboard este numele unei aplicatii de Android care inlocuieste cu succes tastatura implicita din Android. Pana aici, nimic special probabil veti zice. Insa ceea ce stie SwiftKey Keyboard in comparatie cu tastatura stock din Android este functia SwiftKey Flow (bineinteles pe langa alte caracteristici interesante).

Caracteristici SwiftKey Keyboard:

Functia de autocorectare a SwiftKey Keyboard va poate ajuta extrem de mult deoarece atunci cand tastati gresit, aceasta autocorecteaza cuvintele asadar nu mai e nevoie sa stergeti si sa scrieti din nou.

Eu merg la …… (scoala, servici, sala) . Functia de predictie incearca sa va ofere cuvintele pe care urmeaza sa le tastati in functie de ceea ce ati tastat deja.

SwiftKey Flow

Aceasta functie este probabil cea mai importanta. Daca pana acum tastam apasand pe caracterele virtuale, cu functia SwiftKey Flow activata tot ce trebuie sa faceti pentru a scrie un cuvant este sa va plimbati cu degetul de pe un caracter pe altul. Flow Through Space va permite de asemenea sa scrieti fraze intregi fara a ridica degetul de pe ecran. Dupa ce ati tastat un cuvant, treceti si peste tasta Space iar pe urma continuati din nou sa “plimbati” degetul peste caractere pentru a scrie un alt cuvant.

Un alt plus major al acestei aplicatii este acela ca recunoaste limba romana si deasemenea inca alte aproximativ 57 de limbi. SwiftKey Keyboard invata cuvinte de la dvs. in timp ce tastati. Il puteti seta sa va invete stilul de a scrie si de pe Facebook, Gmail, Twitter sau direct din SMS-urile trimise.

SwiftKey Keyboard are incluse si cateva teme destul de frumusele care cu siguranta vor da un “aer” nou tastaturii.

SwiftKey Stats

In aceasta sectiune veti regasi cateva informatii interesante despre utilizarea tastaturii virtuale, informatii precum eficienta tastarii, distanta parcursa prin SwiftKey Flow, cate autocorectari a facut aplicatia, etc.

SwiftKey Keyboard nu este o aplicatie gratuita si costa 15 RON, insa cu siguranta merita fiecare banut. In Google Play se gaseste si o versiune trial completa ce poate fi folosita timp de 30 de zile. Totodata aplicatia este disponibila in doua versiuni: una pentru smartphone-uri si una pentru tablete.

SwiftKey Keyboard - facebook update statusSwiftKey Keyboard

Video de prezentare SwiftKey Keyboard

Instaleaza SwiftKey Keyboard – cea mai buna tastatura pentru Android:

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.