Aug
17
2012

Shazam – ce melodie canta la radio ?

Tuturor cred ca vi s-a intamplat macar o data sa auziti o melodie cantand la radio sau intr-un centru comercial si sa nu stiti cine o canta si sa va intrebati prietenii daca nu cumva stiu cine canta respectiva melodie. Ei bine , acum in era smartphone-urilor si a internetului, acest lucru nu mai e necesar deoarece exista aplicatii pentru smartphone-uri care va pot spune cine canta o melodie.

Shazam este o aplicatie pentru Android (exista si pentru iOS) cu care puteti identifica artistul si numele melodiei doar inregistrand un singur fragment de aproximativ 30 de secunde din melodia respectiva. Tot ce trebuie sa faceti este sa porniti aplicatia si sa apasati butonul Touch to Shazam, iar aplicatia va incepe sa inregistreze prin microfonul telefonului melodia in cauza. Pe urma va incarca aceasta inregistrare online si in cateva secunde vă va returna informatii precum numele artistului, numele melodiei, albumul din care face parte, un link de unde puteti cumpara albumul sau melodia,un link pentru a vizualiza pe Youtube videoclipul si optiuni de share pentru diverse retele sociale.

Nu aveti la dispozitie o conexiune la internet ? Nici o problema. Shazam poate inregistra si salva fragmentele muzicale de care are nevoie pentru a va identifica artistul si numele piesei, iar atunci cand dispuneti de o conexiune la internet, puteti incarca aceste fragmente. Aceste fragmente se gasesc in sectiunea MyTags.

De asemenea, la sectiunea Friends aveti posibilitatea sa va logati pe Facebook si sa vedeti ce melodii au tag-uit prietenii dvs. din aceasta retea sociala.

Aplicatia Shazam este gratuita si este compatibila cu toate versiunile de Android.

Instaleaza Shazam – ce melodie canta la radio ?:

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.