Sep
8
2012

Primul Ajutor – cum se acorda primul ajutor

Primul Ajutor este o aplicatie pentru Android care vine in ajutorul tuturor celor care se afla in situatii limita si au nevoie de acordarea primului ajutor. Foarte multe persoane, atunci cand trebuie sa acorde primul ajutor , nu stiu sa o faca. In multe cazuri acordarea primului ajutor este vitala iar daca este acordat , acesta poate salva viata celui ce are nevoie de acest prim ajutor.

Dupa cum ziceam , Primul Ajutor este o aplicatie pentru Android de unde puteti invata cum se acorda primul ajutor. Odata deschisa aplicatia , in fereastra principala sunt afisate 4 butoane si o casuta de cautare in partea de sus a ecranului. Casuta de cautare are rolul de a va ajuta sa gasiti mai repede tipul de prim ajutor de care aveti nevoie.

Cele 4 mari butoane din fereastra principala a aplicatiei sunt : Informatii generale , Primul Ajutor , Suna la 112 sau Spitale in zona.

In sectiunea Informatii generale se afla o multime de informatii despre diverse afectiuni grupate pe categorii.

In sectiunea Primul Ajutor regasiti toate detaliile despre cum se acorda corect primul ajutor in functie tipul de prim ajutor necesitat. Tipurile de prim ajutor sunt grupate in categorii.

Sectiunea Suna la 112 va permite apelarea rapida a numarului de urgenta 112. Sectiunea Spitale in zona va afiseaza pe baza locatiei dvs. cele mai apropiate spitale din zona in care va aflati.

Informatiile legate de primul ajutor din aceasta aplicatie au fost colectate de pe diverse site-uri medicale.

Aplicatia Primul Ajutor este compatibila cu toate smartphone-urile si tabletele ce ruleaza sistemul de operare Android cu o versiune mai noua de 1.6, inclusiv.

Instaleaza Primul Ajutor – cum se acorda primul ajutor:

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.