Apr
14
2013

Pou – un fel de “tamagotchi” modern

Mai mult ca sigur cei din generatiile anilor ’90 – ’93 isi aduc aminte de acele dispozitive numite tamagotchi in care trebuia sa hranesti, sa ingrijesti si sa te joci cu un animalut. Anii au trecut iar in ziua de astazi generatiile actuale se pot bucura de un “tamagotchi” modern direct pe smartphone-ul sau tableta personala.

Pou - featured

Pou este o aplicatie pentru Android in care trebuie sa aveti grija de un animal-extraterestru. Pou, caci acesta este numele animalutului, vrea sa fie ingrijit, hranit si curatat. Pentru al hrani trebuie sa ii cumparati mancare, evident cu banuti. Pentru a face rost de banuti, trebuie sa va jucati cu Pou diverse jocuri interesante. Pou se poate imbolnavi, iar pentru al trata trebuie sa ii cumparati medicamente. Lui Pou i se face somn, iar pentru a avea energie trebuie sa ii stingeti lumina, ca el sa se poata odihni.

La inceput, Pou este un animalut extraterestru mic. Pe masura ce avansati in joc, nivel cu nivel, Pou ajunge adult. Tot cu banuti il puteti customiza pe Pou, ii puteti cumpara haine, palarii sau ochelari, ii puteti schimba culoarea lui sau culoarea de fundal.

Pou este o aplicatie gratuita si este compatibila cu toate telefoanele sau tabletele ce ruleaza o versiune de Android mai noua de 1.6, inclusiv.

Imagini Pou:

Pou - mancare Pou - game room

Video de prezentare Pou:

Instaleaza Pou – un fel de “tamagotchi” modern:

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

2 comentarii + Add Comment

  • E un joc frumos

  • Mie imi place aplicatia pou deoarece am multi bani la el si e bengos…

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.