Feb
26
2011

Kaspersky Mobile Security 9

Virusi pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android nu sunt multi. Insa nu cred ca cineva si-ar dori unul , dintre cei care exista.Pe langa ca pot fura date confidentiale  mai pot trimite si un numar destul de mare de sms-uri , fara permisiunea utilizatorului , la numere cu suprataxa. Drept urmare , la primirea facturii  ar fi  bine sa stati jos si sa respirati adanc :)).

Kaspersky Mobile Security 9 este o aplicatie antivirus pentru telefoanele cu Android dezvoltata bineinteles de Kaspersky Lab.

Caracteristici Kaspersky Mobile Security 9 :

– protectie antivirus in timp real

– protectie impotriva furtului de date confidentiale

– protectie anti-spam

– protectie anti-furt , in caz ca telefonul este furat.

Protectia antivirus pe care Kaspersky Mobile Security 9 v-o ofera este una in timp real , astfel ca un virus va avea sanse foarte mici sa se infiltreze in telefon. Actualizat la zi , va ofera o protectie aproape perfecta.

In caz ca va pierdeti telefonul sau va este furat , cu Kaspersky Mobile Security 9 aveti posibilitatea de al localiza cu ajutorul GPS-ului , aveti posibilitatea de a sterge toate datele din el sau de al bloca atunci cand cartela SIM este schimbata.

Modificari asupra aplicatiei antivirus nu poate face oricine , deoarece este protejata cu parola , iar recuperarea parolei se face doar pe o adresa de email introdusa la inceput , in concluzie persoane neautorizate nu pot face modificari asupra setarilor lui Kaspersky Mobile Security 9.

Deasemenea , aceasta aplicatie antivirus pentru Android va ofera posibilitatea de a bloca toate apelurile si/sau sms-urile nedorite , optiune utila celor exasperati de numarul mare de apeluri sau mesaje de la numere necunoscute.

Kaspersky Mobile Security 9 este compatibil cu urmatoarele versiuni de Android : 1.5, 1.6, 2.0, 2.1, 2.2 .

Instaleaza Kaspersky Mobile Security 9:

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.