Feb
6
2011

Istoria Romanilor

Istoria Romanilor este o aplicatie educativa cu care va puteti delecta intr-o perioada de repaus si in acelasi timp  invata sau adauga noutiuni noi in ceea ce priveste istoria romanilor.Interfata aplicatiei este una gen “Spanzuratoare” iar pe fundal este o imagine ce reprezinta raspunsul la intrebare. Credeti ca e usor ? Nici vorba. Odata cu crearea unui utilizator nou , vi se cere setarea unui nivel de dificultate. Astfel ca la nivelul usor imaginea este mai vizibila pe cand la cel mai greu nivel , imaginea este foarte mult intunecata. Pe masura ce adaugati o noua litera raspunsului , imaginea se lumineaza.Dupa ce ati ghicit raspunsul intrebarii , va sunt oferite cateva informatii si un link catre Wikipedia , pentru un studiu mai amanuntit.

Intrebarile din aplicatia Istoria Romanilor sunt foarte variate , incepand din perioada dacilor si pana la venirea la putere a lui Ceausescu.

Aplicatia Istoria Romanilor va permite adaugarea mai multor jucatori , un lucru util deoarece nu veti  fi nevoit sa resetati scorul altcuiva.

La momentul scrierii acestui articol , aplicatia se afla la versiunea 1.0 , insa pe viitor se anunta multe imbunatatiri.

Istoria Romanilor este o aplicatie compatibila cu toate versiunile de Android.

Instaleaza Istoria Romanilor:

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.