Apr
7
2013

Instant Heart Rate – aplicatie care masoara bataile inimii

Instant Heart Rate
Probabil multi dintre voi nu stiati ca smartphone-ul pe care il detineti va poate masura bataile inimii. Cum poate face asta ? Simplu, printr-o aplicatie si camera foto.

Instant Heart Rate este o aplicatie care masoara bataile inimii. Pentru a va masura bataile inimii, tot ce trebuie sa faceti este sa porniti aplicatia si sa puneti degetul aratator pe camera foto a telefonului. Aplicatia detecteaza schimbarile de culoare din varfului degetului, specifice pulsului. O diagrama va afisa in timp real fiecare bataie a inimii. Tehnologia este oarecum asemanatoare cu cea a oximetrelor medicale.

Rezultatele sunt salvate, astfel ca oricand puteti vedea intreg istoricul de testari. Pentru ca rezultatul sa fie cat mai exact este recomandat ca telefonul sa aiba blitz, iar daca nu are, testarea sa se faca intr-un spatiu cat mai luminat.

Utilizatorii acestei aplicatii spun ca ea ar indica valoarea exacta sau cu mici diferente insa totusi tind sa cred ca un tensiometru de incheietura medical ar fi mult mai recomandat in cazul in care aveti probleme cu inima, cu tensiunea si asa mai departe.

Aplicatia Instant Heart Rate este gratuita, este compatibila cu toate dispozitivele ce ruleaza o versiune de Android mai noua de 2.1 (inclusiv) si sunt dotate cu camera foto.

Instant Heart Rate - meniu principalInstant Heart Rate - rezultat

Demonstratie Instant Heart Rate :

Instaleaza Instant Heart Rate – aplicatie care masoara bataile inimii:

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.