Apr
28
2013

Gropometru – harta gropilor din Romania

Gropometru - harta gropilor din Romania

Probabil fiecare sofer cunoaste faptul ca neevitarea in timp util unei gropi mai serioase il poate trimite la vizita nedorita a unui service auto. Un cauciuc taiat, o janta indoita sau chiar probleme mai grave pot aparea din cauza gropilor. Toate aceste probleme pot fi evitate utilizand aplicatia Gropometru.

Gropometru este o aplicatie pentru smartphone-uri si tablete care inregistreaza gropile din carosabil pe care nu reusesti sa le eviti atunci cand conduci si le adauga pe harta. Astfel, alti soferi vor fi mai prundeti in zona respectiva si vor avea timp sa evite groapa, iar tu la randul tau vei evita gropile “luate” de altii. Aplicatia se foloseste de accelerometru si GPS, iar atunci cand depasesti viteza de 20 km/h, aplicatia incepe sa colecteze date. Accelerometrul inregistreaza oscilatiile telefonului peste o anumita intensitate, specifice atunci cand treci peste o groapa si o marcheaza automat pe harta. De asemenea, ai posibilitatea sa marchezi manual gropile, in cazul in care reusesti sa le eviti. Aplicatia Gropometru este momentan in stadiul de beta, asadar mai e nevoie de ceva timp pentru ca ea sa fie perfecta.

Gropometru este o aplicatie gratuita, foarte utila soferilor si este compatibila cu toate dispozitivele ce ruleaza Android versiunea 2.3 sau mai noua.

 Gropometru - harta gropi Gropometru - raporteaza groapa

Instaleaza Gropometru – harta gropilor din Romania:

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.