Aug
21
2012

GO SMS Pro – cea mai buna aplicatie pentru SMS-uri

GO SMS Pro este una dintre cele mai bune si mai complexe aplicatii pentru SMS dezvoltate pentru Android pana in momentul de fata. Cu totii cred ca sunteti satui de aplicatia standard de trimis mesaje din Android si de functiile rudimentare pe care le ofera. GO SMS Pro inlocuieste cu succes aplicatia implicita din Android si aduce in plus o multime de caracteristici care de care mai interesante si utile.

GO SMS Pro permite utilizatorilor sai trimiterea de mesaje de tip SMS , MMS , ofera posibilitatea de a comunica gratuit cu prietenii folosind functiile GO Chat si Walkie Talkie si va permite transferul de fisiere prin intermediul functiei GO Share utilizand 2G/3G/4G/Wi-Fi sau SMS. Pe langa aceste functii, GO SMS Pro permite adaugarea de plugin-uri care vor creste si mai mult functionalitatea aplicatiei.

In cazul in care primiti un mesaj SMS, un popup se va deschide pe ecranul principal al telefonului pentru a putea raspunde rapid, fara a mai deschide aplicatia.

Urmeaza ziua cuiva si va propuneti sa ii trimiteti un sms cu un “La Multi Ani” insa in ziua cu pricina din cauza altor factori omiteti sa faceti acest lucru. Cu GO SMS Pro aveti posibilitatea sa programati trimiterea SMS-urilor pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

Facebook-ul dupa parerea mea este cea mai mare retea sociala in acest moment iar o multime din prietenii si cunostintele noastre au cont pe aceasta retea sociala. Cu ajutorul unui plugin , puteti integra perfect in GO SMS Pro chat-ul de pe Facebook, pentru a comunica eficient cu prietenii din aceasta retea indiferent de locul in care va aflati.

O alta functie importanta care aduce un plus acestei aplicatii pentru SMS-uri fata de cea implicita din Android este ca permite utilizatorului parolarea mesajelor pentru a impiedica citirea acestora de catre persoane “neautorizate”. Utilizand functia Private Box aveti posibilitatea de a seta contacte ale caror mesaje vor ajunge direct in “cutiuta privata”.

Aveti SMS-uri importante iar pierderea lor v-ar cauza probleme? Nici o problema, cu GO SMS Pro puteti face backup sms-urilor dvs. si le puteti restaura oricand inapoi in telefon. Backup-ul mesajelor SMS va ajunge in cloud de unde vor fi si restaurate.

Odata pornita, aplicatia este impartita in 3 mari ecrane : Messages , Application Center si GO Chat. In ecranul Messages se regasesc toate SMS-urile, in Application Center toate aplicatiile instalate si care pot fi instalate pentru GO SMS Pro iar in ecranul GO Chat regasiti interfata prin care puteti comunica gratuit cu prietenii , daca si ei la randul lor folosesc aceasta aplicatie.

O alta functie distractiva este ca va puteti personaliza aplicatia dupa bunul plac. GO SMS Pro permite adaugarea de teme (si nu sunt putine) pentru a da un aer proaspat de fiecare data cand va plictisiti de o tema si doriti ceva nou.

Pentru a putea rula GO SMS Pro pe un smartphone sau tableta cu Android , e necesar sa aveti un Android mai nou de versiunea 1.6, inclusiv.

GO SMS Pro este mai mult decat o aplicatie de trimis SMS-uri deoarece multitudinea functiilor si a optiunilor o fac sa fie astfel.

Instaleaza GO SMS Pro – cea mai buna aplicatie pentru SMS-uri:

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.