Aug
19
2012

GO Launcher EX – schimba interfata Android

Daca va aflati printre utilizatorii mai vechi de Android , cu siguranta v-ati saturat de interfata implicita si doriti un meniu fresh, care sa il puteti personaliza dupa bunul plac.

GO Launcher EX este un launcher pentru Android , care va va schimba cu totul experienta de pana acum avuta cu acest sistem de operare; daca doriti , il putem compara cu un acele transformation pack-uri pe care le aplicam sistemului de operare Windows XP pentru a scapa de acea tema invechita a XP-ului. GO Launcher EX  va ofera posibilitatea de a personaliza ecranul de start, de a aplica mii de teme din Google Play si de a utiliza widget-uri care de care mai utile si interesante.

O alta functie interesanta a acestui launcher este optiunea de a adauga gesturi. Daca apasati de 2 ori ecranul (double-tap),puteti adauga un gest caruia ii puteti atribui o comanda precum pornirea unei aplicatii, efectuarea unui apel si asa mai departe. Tranzitiile intre ferestrele principale sunt si ele foarte line, totul mergand “ca uns” .

Doua dintre plusurile care fac aceasta aplicatie sa fie preferate mea si a inca catorva zeci de milioane de utilizatori Android sunt : multitudinea de teme numai gata de a fi descarcate din Google Play si ca este gratuita.Pentru a putea rula GO Launcher EX e nevoie sa aveti instalata o versiune de Android mai noua de 2.0, inclusiv.

Instaleaza GO Launcher EX – schimba interfata Android:

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

1 comentariu + Add Comment

  • cum schimb tema la tel smart II ca am descarcat GO Launcher EX si nu stiu cum ma poate ajuta cineva

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.