Aug
24
2012

Fruit Ninja – testeaza-ti talentul de ninja

Fruit Ninja este unul dintre cele mai populare jocuri pentru smartphone-uri si tablete. Cu totii avem nevoie dupa o zi grea de munca sau dupa o perioada de invatat de putina relaxare, si cum ne putem relaxa mai bine decat jucandu-ne. Jocul te va ajuta sa te deconectezi de lumea reala, deoarece iti va capta toata atentia. Cred ca si eu v-am captat deja putin atentia , asa ca hai sa va prezint despre ce e vorba in acest joc.

In Fruit Ninja , va trebui sa dovedesti ca ai indemanare de ninja. Tot ce trebuie sa faci este sa tai fructe. Pare simplu ? Ei bine , nu este. Fruit Ninja va ofera 3 moduri de joc: Classic, Zen si Arcade.

Modul de joc Classic presupune sa taiati cat mai multe fructe exotice fara a lovi bombele ce vin. Nu exista limita de timp, insa cu cat avansati mai mult, cu atat numarul bombelor si intervalul la care acestea sunt lansate cresc. Daca o bomba este lovita , jocul se termina. De asemenea, daca ati scapat mai mult de 3 fructe, jocul ia sfarsit.

In modul de joc Zen, nu exista bombe; insa exista limita de timp. Aveti 90 de secunde pentru a taia tot ce misca, la fructe ma refer.

Modul de joc Arcade presupune sa taiati cat mai mult fructe in 60 de secunde, in timp ce alaturi de fructe sunt lansate si bombe. Insa aceste bombe nu sunt ca cele din modul Classic, acesta odata lovite va scad 10 secunde din timpul ramas.

Jocul Fruit Ninja pentru Android este disponibil in 2 variante : una gratuita si una comerciala. Insa pentru 5 RON cat costa cea comerciala, cred ca merita achizitionata.

Pentru a putea fi instalat, jocul Fruit Ninja necesita o versiune de Android mai noua de 2.1, inclusiv.

Instaleaza Fruit Ninja – testeaza-ti talentul de ninja:

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.