Apr
3
2013

FreshTable – unde luam masa astazi ?

In mod cert aplicatiile pentru smartphones  au devenit  indispensabile  pentru  posesorii de terminale mobile, marturie in acest sens fiind numarul lor aflat in permanenta crestere. Nici romanii nu puteau sta departe de acest fenomen, astfel ca, in magazinele virtuale de specialitate putem regasi o sumedenie de aplicatii ale dezvoltatorilor autohtoni.  Printre acestea, proaspat aparuta, se numara FreshTable,  o aplicatie  suta la suta romaneasca,  in care gasim  informatii precise despre toate restaurantele din Bucuresti.

Desi sunt si alte aplicatii asemanatoare care iti ofera aparent acelasi lucru, FreshTable se distinge prin faptul ca este dedicata exclusiv restaurantelor si ofera informatii clare si suficiente utilizatorilor care doresc  sa serveasca masa in oras.” , a declarat Vali Morarescu, managerul proiectului.

Aplicatia dezvoltata de Fresh Media  iti prezinta  toate detaliile aferente restaurantelor : lista de preturi, orarul de functionare, specialitatea bucatarului, ofertele zilei,  evenimentele culturale sau artistice, menu-ul zilei, etc.  De asemenea, utilizatorii isi pot rezerva masa apeland direct restaurantul printr-un simplu tap. O functie importanta a aplicatiei este cautarea dupa felul preferat, functie care iti arata toate restaurantele in care gasesti un anume preparat. Utilizatorii isi vor gasi cu usurinta restaurantul potrivit prin intermediul celor patru criterii de cautare: numele restaurantului, felul preferat de mancare, specificul restaurantului si restaurantele din proximitate.

 

Bogdan Marin, alias Bodo de la Proconsul,  recomanda aplicatia dezvoltata de Fresh Media:

FreshTable este aplicatia dedicata exclusiv restaurantelor. Instaleaza-o si vei gasi toate informatiile detaliate despre locurile in care poti servi masa. Ai patru criterii simple de cautare care te vor ajuta sa-ti gasesti restaurantul potrivit : dupa numele restaurantului, dupa specific, dupa felul de mancare si dupa proximitate. Usor de utilizat, clara si precisa!  FreshTable

FreshTable - fel preferatFreshTable - meniu principal

Instaleaza FreshTable – unde luam masa astazi ?:

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.