Oct
29
2012

e-rovinieta – cumpara roviniete direct de pe smartphone

e-rovinieta este o aplicatie pentru Android care vine in ajutorul conducatorilor auto. Aplicatia le permite achizitionarea rovinietelor direct de pe smartphone-ul sau tableta din dotare. Pentru a face acest lucru , e necesara o conexiune la internet, fie ea 3G sau Wi-Fi.

e-rovinieta este o aplicatie utila soferilor grabiti care nu au timp sa stea la coada la ghiseu pentru a-si achizitiona o rovinieta. Aplicatia poate fi utilizata fie ca sunteti persoana fizica sau juridica pentru un numar nelimitat de vechicule. Datale personale sunt pastrate in profile pentru viitoare comenzi, nefiind nevoie sa reintroduceti la fiecare comanda, datele personale. De asemenea, aplicatia salveaza si rovinietele emise, pentru a putea vizualiza la orice ora datele despre rovinietele achizitionate de-a lungul timpului.

Dupa ce ati efectuat si platit comanda unei roviniete, veti primi automat pe mailul dvs. factura fiscala si un SMS cu seria rovinietei.

Singurul minus al acestei aplicatii este acela ca rovinietele nu sunt emise decat de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 16:30.

Aplicatia este GRATUITA si este compatibila cu toate dispozitivele ce ruleaza Android (exista versiuni si pentru iOS sau Windows Mobile), versiune 2.1 sau mai noua.

Instaleaza e-rovinieta – cumpara roviniete direct de pe smartphone:

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.