Apr
11
2013

Candy Crush Saga – celebrul joc cu bomboane pentru Android

Candy Crush Saga - featured

Candy Crush Saga este un joc devenit deja celebru printre utilizatorii de smartphone-uri sau tablete , insa probabil mai sunt cativa care nu au auzit de acest joc.

Candy Crush Saga este un joc de tip puzzle in care trebuie sa puneti una langa alta bomboane de diferite forme si culori. Atunci cand sunt 3 bomboane de acelasi tip una langa alta, acestea se sparg. In functie de cate sunt una langa alta si in ce linie, ele genereaza “bonusuri” prin care puteti castiga si mai multe puncte. Atunci cand ati atins targetul, treceti la nivelul urmator.

Partea “proasta” a acestui joc este ca vine cu un numar limitat de vieti si alte caracteristici iar pentru a avansa mai repede in joc va trebui sa le cumparati, cu bani reali.

Candy Crush Saga este un joc gratuit iar compatibilitatea lui variaza in functie de dispozitivul pe care il detineti.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga - levels

Trailer Candy Crush Saga:

Instaleaza Candy Crush Saga – celebrul joc cu bomboane pentru Android:

Aplicatii asemanatoare

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

1 comentariu + Add Comment

  • Buna ziua. Mi-am cumparat de curand un telefon Alwiew x2 soul si intrucat sunt mare iubitoare de jocuri am descarcat cateva printre care si Candy crush.Surpriza neplacuta e ca dintre toate tocmai asta nu mi se deschide .Intrebarea mea e poate fi o problema a telefonului? Trebuie sa spun ca dupa instalarea initiala m-am jucat pe el apoi nu s-a mai deshis si l-am dezinstalat si reinstalat de vreo trei ori:(… Cu celelalte jocuri nu am probleme.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.