Nov
6
2012

BSPlayer – player video pentru Android

Smartphone-urile si tabletele din ziua de azi devin din ce in ce mai performante, astfel incat rularea de continut video HD sau Full HD nu mai e o problema. Pentru redarea de continut video se poate folosi player-ul din Android sau un player video dedicat, cum ar fi BSPlayer. Mai mult ca sigur acest nume va este cunoscut, deoarece BSPlayer exista si ca program pentru Windows.

Cum spuneam mai sus , se poate utiliza si player-ul video default, insa utilizarea unui player dedicat este recomandata deoarece este mult mai complex, cu mai multe functii utile decat cel default.

BSPlayer este unul dintre cele mai bune playere video pentru Android deoarece ofera suport pentru majoritatea formatelor video si audio. Pe langa asta, va ofera posibilitatea de a adauga subtitrari filmelor sau de a le cauta direct pe internet. Redarea continutului video se poate face fie cu decodare hardware, lucru care economiseste bateria si mareste viteza sau software.Intotdeauna decodarea hardware este mai buna si filmele ruleaza mai fluid. Acest lucru depinde de modelul de smartphone sau tableta detinut. De asemenea, BSPlayer poate reda continut video sau audio prin Wi-Fi direct din folderele dvs. partajate in retea, fara a mai fi nevoie sa copiati fisierele pe cardul de memorie sau in memoria interna.

BSPlayer va permite rularea fisierelor video intr-o fereastra de tip popup in timp ce in alt colt al ecranului conversati cu cineva Y!M sau urmariti altceva.

Daca urmariti un material video care contine mai multe stream-uri audio, de exemplu un film in mai multe limbi, BSPlayer va permite selectarea stream-ului audio dorit.

BSPlayer este disponibil in doua variante : una gratuita (BSPlayer Free) si una comerciala care costa 5,99$.

Instaleaza BSPlayer – player video pentru Android:

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

1 comentariu + Add Comment

  • Cam sacadeaza pe o tableta evolio neura la un film hd 720p !

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.