Apr
17
2013

Bitdefender Antivirus Free – antivirus gratuit pentru smartphone-ul sau tableta ta

Bitdefender Antivirus Free - featured

In ziua de astazi amenintarile informatice sunt la ordinea zilei. Cum vanzarile de smartphone-uri si tablete sunt in crestere, e oarecum normal ca dezvoltatorii de programe malitioase sa isi indrepte atentia spre aceste platforme. E necesar sa instalati o simpla aplicatie pentru Android, la inceput inofensiva, pentru ca mai incolo sa constatati facturi “piperate”, date confidentiale sustrase, conturi sparte si asa mai departe. Pentru a va proteja de astfel de atacuri, e recomandabil sa instalati o solutie antivirus pentru Android.

Cei de la Bitdefender au lansat de curand o aplicatie antivirus pentru Android, gratuita si va sfatuiesc sa o instalati, deoarece niciodata nu se stie. Aplicatia se numeste Bitdefender Antivirus Free si va pastreaza telefonul in deplina siguranta. Antivirusul nu suprasolicita telefonul sau tableta, deoarece foloseste tehnologia de scanare in cloud si de asemenea este mereu actualizat.

Personal, sunt placut impresionat de calitatea solutiilor Bitdefender din ultimii ani, atat pentru PC cat si pentru dispozitive mobile. Au reusit sa se impuna in fata multor solutii de securitate, sa castige diverse premii in domeniu iar acest lucru ma bucura mult.

Am observat o diversificare a soft-ului periculos pentru Android in ultimul an, asa ca am creat aceasta solutie pentru a contracara amenintarile create zilnic pentru acest tip de terminale. Intrucat ne dorim s-o vedem utilizata la scara cat mai larga, am realizat-o usor de folosit, cu impact minim asupra bateriei si cu efect letal asupra virusilor“, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender Antivirus Free - safe Bitdefender Antivirus Free - scan

Instaleaza Bitdefender Antivirus Free – antivirus gratuit pentru smartphone-ul sau tableta ta:

Aplicatii asemanatoare

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.