Oct
5
2012

Bad Piggies – joc cu porcusorii din Angry Birds

Toate jocurile Angry Birds au avut si au succes fara doar si poate. Fie ca vorbim de copii sau oameni in toata firea, cei de la Rovio au reusit se pare sa realizeze un joc atat de distractiv incat a captat atentia tuturor. In urma cu ceva timp, probabil stiti deja, pe piata jocurilor pentru smartphone-uri si tablete, a aparut un nou nume si anume Bad Piggies. Daca in jocul Angry Birds, pasarile furioase erau cele care zburau, in Bad Piggies a venit randul porcusorilor sa zboare. Personal am testat acest joc si am ajuns la concluzia ca nu ma mai puteam opri din jucat, deoarece creeaza dependenta.Porcusorii sunt iarasi in cautarea oualor iar pentru asta la inceputul fiecarei zone, trebuie sa le construiti porcusorilor un vehicul cu care sa se poata deplasa. Daca la inceput , aceste vehicule vor fi construite doar din lemn, pe masura ce avansati in joc vor aparea casute de aluminiu, rachete, baloane, aripi si elice pentru a construi un avion sau un elicopter, motoare mai puternice si asa mai departe.

Jocul Bad Piggies contine nu mai mult de 72 de nivele iar cu timpul vor veni si altele noi. Pe langa acestea , daca adunati 3 stele la toate nivelele, se vor mai debloca inca 18 nivele noi. Pentru si mai multa distractie, au fost adaugate 4 cutii de nisip (sandboxes) pentru a va creea cele mai indraznete, neobisnuite si traznite vehicule.

Jocul Bad Piggies este compatibil cu toate terminalele ce ruleaza sistemul de operare Android, versiune 2.2 sau mai noua.

Instaleaza Bad Piggies – joc cu porcusorii din Angry Birds:

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.