Aug
19
2012

aWARemote for Winamp – telecomanda pentru Winamp

Te relaxezi intr-un fotoliu in celalalt colt al camerei iar Winamp-ul este pornit, muzica canta insa parca ai vrea sa o opresti pentru a te putea odihni sau a da mai tare deoarece se aude prea incet, insa iti e lene sa te ridici. Cred ca tuturor vi intamplat macar o data acest lucru si v-ati fi dorit sa aveti o telecomanda care sa faca acest lucru.

aWARemote for Winamp este o aplicatie pentru Android care actioneaza ca o telecomanda pentru Winamp. Cum este posibil acest lucru ? Prin intermediul unei retele Wi-Fi sau prin 3G.

aWARemote for Winamp va permite pornirea si oprirea aplicatiei , pornirea si oprirea muzicii precum si navigarea inainte si inapoi prin lista cu melodii. In sectiunea Playlist , gasiti toate melodiile din playlist-ul Winamp-ului, iar in campul filter puteti cauta ce melodie doriti , direct de pe smartphone sau tableta. De asemenea , aWARemote for Winamp va ofera posibilitatea sa reglati si egalizatorul in cazul in care nu este setat cum trebuie, totul foarte usor de realizat. Aplicatia dispune si de un widget pe care il puteti plasa pe ecranul de start pentru a nu deschide de fiecare data aplicatia mama.

Ca toate aceste lucruri sa fie realizabile, e nevoie sa instalati aWARemote for Winamp pe smartphone-ul sau tableta dvs. ce ruleaza sistemul de operare Android , iar in Windows aplicatia server pe care o puteti descarca de la urmatoarea adresa : http://www.geb-dev.de/index.php/GetFreeServer.html . Pe urma e necesar sa introduceti in aWARemote for Winamp ip-ul computer-ului unde Winamp-ul ruleaza si pe care doriti sa il controlati. IP-ul local il puteti afla efectuand un click dreapta pe programul ce ruleaza in Windows iar apoi selectati Preferences > IP Adresses > campul Available local IP Adresses . Introduceti unul din ip-urile aflate acolo in aplicatia din Android iar la port il puteti lasa pe cel default , 8769 . Pe urma apasati butonul Find Server si sunteti conectat. E recomandabil sa controlati Winamp-ul prin reteaua locala Wi-Fi daca dispuneti de un router Wi-Fi ,  deoarece prin 3G veti fi taxat de catre operatorul dvs. de telefonie mobila pentru traficul de date efectuat.

Instaleaza aWARemote for Winamp – telecomanda pentru Winamp:

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.