Sep
4
2012

Android Booster FREE – aplicatie de optimizare pentru Android

Smartphone-ul sau tableta ti se misca incet ? De cele mai multe ori acest lucru se datoreaza aplicatiilor neinchise ramase active in memoria RAM , a multitudinii de aplicatii instalate si asa mai departe; iar daca dispozitivul nu are foarte multi “cai putere sub capota” , blocarile frecvente si miscarile greoaie vor interveni des.

Android Booster FREE este o aplicatie de optimizare pentru Android foarte utila atunci cand smartphone-ul sau tableta se misca lent. Android Booster FREE va poate ajuta sa imbunatatiti considerabil performanta in utilizare si durata bateriei tabletei sau a smartphone-ului dvs.

Dupa instalarea si pornirea aplicatiei, Android Booster FREE se va prezenta ca in imaginile de mai jos. In fereastra principala se regaseste un buton de optimizare cu un design foarte placut. Odata apasat acest buton Optimize, aplicatia va inchide toate procesele care ruleaza degeaba in background, eliberandu-va memoria RAM.

In a doua fereastra , Battery Manager se afla toate informatiile legate de starea bateriei, informatii precum gradul de incarcare si timpul de folosire ramas pana la descarcarea completa. De asemenea, tot aici se regasesc mai multe “power plan-uri” care va pot ajuta sa economisiti cat mai mult bateria telefonului sau a tabletei. Daca cele 4 power plan-uri predefinite nu va sunt de ajuns , Android Booster FREE va ofera posibilitatea de a va creea propriile power plan-uri cu propriile setari de economisire a energiei. Tot in aceasta fereastra , in coltul din dreapta sus se afla un buton, App Power Usage. Odata apasat, va indica aplicatiile care sunt cele mai mari consumatoare de baterie.

In cea de-a treia fereastra , More Tools se regasesc mai multe unelte foarte utile pentru optimizarea sistemului de operare Android.

Virus Scanner : un antivirus pentru Android , care pentru a putea fi folosit trebuie descarcat si instalat.

Network Manager : aceasta unealta va ofera posibilitatea de a seta o anumita cantitate de trafic pe care telefonul dvs. sa il poata utiliza. Inainte de a se termina acea cantitate alocata, ve-ti fi avertizat pentru a nu depasi traficul alocat, scapandu-va de taxarea pentru trafic de date suplimentar. Tot aici sunt afisate si aplicatiile care sunt conectate la internet, cu posibilitate de a le inchide.

Memory Card File Manager : un manager de fisiere pentru Android. De aici puteti copia, sterge, redenumi, muta fisiere sau foldere.

App Manager : un uninstaller pentru Android. Dezinstalati toate aplicatiile de care nu mai aveti nevoie pentru a elibera spatiul din telefon, spatiu ce poate fi utilizat pentru altceva.

Privacy Protector : si aceasta unealta, la fel ca si Virus Scanner necesita descarcare separata. Privacy Protector actioneaza la fel ca un seif pentru Android, protejandu-va SMS-urile personale , anumite fisiere pe care nu le doriti a fi vazute de ochii lumii, ultimele numere apelate si asa mai departe.

Android Booster FREE este o aplicatie gratuita si este compatibila cu toate dispozitivele ce ruleaza sistemul de operare Android , mai nou de 2.1, inclusiv.

Instaleaza Android Booster FREE – aplicatie de optimizare pentru Android:

Aplicatii asemanatoare

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.