Mar
30
2013

AllShare Control – controleaza TV-ul, masina de spalat sau aerul conditionat din telefon

In ziua de astazi, o multime de dispozitive sunt “smart”. Televizoare “smart” , masini de spalat, aparate de aer conditionat sunt doar cateva dispozitive care se pot controla de pe smartphone-ul din dotare. Pentru cei care detin astfel de aparate inteligente de la Samsung, le pot controla prin functia AllShare Control. Nu-i asa ca de foarte multe ori ne-am dori o telecomanda universala pentru toate dispozitivele din casa ?

AllShare Control este o aplicatie pentru Android care va permite sa controlati pana la 5 dispozitive inteligente direct de pe smartphone-ul dvs. cu sistem de operare Android. Singura conditie ar fi aceea ca toate dispozitivele sa fie conectate in aceeasi retea, respectiv acelasi router.

AllShare Control se poate conecta de la distanta ca si telecomanda pentru 4 dispozitive : televizor, calculator, masina de spalat sau aparat de aer conditionat.

Aplicatia AllShare Control poate fi folosita pentru:

– PC pe post de mouse, tastatura, telecomanda pentru PowerPoint cand aveti de prezentat un proiect de exemplu si pentru a controla Windows Media Player.

Televizoare Samsung pe post de telecomanda normala, mouse si tastatura. E mult , mult mai usor sa scrieti de pe telefon decat cu telecomanda televizorului;

Aparate de aer conditionat Samsung pentru control functii si afisarea statusului;

Masini de spalat Samsung pentru control functii si afisarea statusului ;

AllShare Control este o aplicatie gratuita si este compatibila cu toate dispozitivele ce ruleaza o versiune de Android mai noua de 2.2, inclusiv.

Aplicatia a fost testata pe un Samsung Galaxy S3 si un Samsung Galaxy Note II si a functionat impecabil.

AllShare Control - telecomanda pentru aer conditionat AllShare Control - telecomanda pentru tv

Instaleaza AllShare Control – controleaza TV-ul, masina de spalat sau aerul conditionat din telefon:

Despre autor: Admin

IT addicted , pasionat de web design & web development , utilizator de Android si cam atat.

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.