Sep
17
2012

Alchemy – jocuri logice pentru Android

Alchemy este un joc foarte interesant pentru Android care vă va pune putin logica la lucru si vă va rapi cateva ore bune din timpul dvs. In jocul Alchemy, puteti fi creatorul acestei lumi, a tot ce ne inconjoara, combinand diverse elemente si rezultand alte elemente. La prima pornire a jocului , veti avea cele 4 elemente primordiale : apa, foc, pamant si aer. Combinand aerul cu focul veti obtine Energie, pamantul cu apa veti obtine Mlastina, apa cu aerul rezultand Abur , focul cu apa va rezulta Alcool si asa mai departe. Fiecare element nou rezultat se poate combina cu alt element deja descoperit sau cu el insusi, rezultand noi si noi elemente. Pare simplu nu? Cu cat descoperiti mai multe elemente in joc, cu atat se complica mai mult. In total, numarul de elemente din Alchemy ajunge la 380. Personal, nu am ajuns decat la 176 de elemente descoperite, fara a utiliza vreun indiciu. De asemenea, daca nu mai aveti idee ce combinatii sa faceti, apasand pe butonul i puteti obtine sugestii de combinatii noi, contracost bineinteles, o sugestie costand 0,60$ sau un pachet de 10 sugestii fiind 4,95 $. Daca trageti un element peste semnul ? , va apara o fereastra cu combinatiile realizate ce includ elementul respectiv si informatii despre acel element.

Alchemy permite si adaugarea de profiluri, pentru ca fiecare jucator sa isi realizeze propriile combinatii. Jocul este disponibil si in limba romana, un plus pentru cei care nu se prea descurca cu engleza.

Daca nu mai aveti nevoie de un element , il puteti trage in cosul de gunoi pentru a scapa de el si a mai elibera din ecran. Alchemy este gratuit insa exista si o versiune Premium care elimina reclamele din joc. Versiunea Premium a jocului Alchemy costa aproximativ 10,28 RON si poate fi achizitionata din Google Play.

Pe final, Alchemy  este unul dintre cele mai bune jocuri logice pentru Android si este compatibil cu toate smartphone-urile sau tabletele ce ruleaza o versiune de Android mai noua de 1.5, inclusiv.

Instaleaza Alchemy – jocuri logice pentru Android:

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.