Sep
2
2012

Advanced Task Killer – manager de procese pentru Android

Advanced Task Killer este un manager de procese pentru Android. Ce inseamna asta ? Atunci cand porniti o aplicatie , se executa un proces. Ideal ar fi ca la inchiderea aplicatiei acel proces sa se inchida, insa de multe ori ramane suspendat in memoria RAM a smartphone-ului sau a tabletei, ingreunand functionarea dispozitivului. Aplicatia este foarte utila celor care nu dispun de multa memorie RAM sau procesoare dual core si care au nevoie de fiecare strop de performanta. De asemenea , tot din aceasta aplicatie puteti vizualiza si serviciile care ruleaza , timpul de cand ruleaza si memoria RAM consumata.

Advanced Task Killer are si o functie de AutoKill pentru a nu sta dvs. tot timpul cu ochii pe procesele neterminate. Functia AutoKill are 3 nivele : Safe , Aggressive si Crazy. Tot aici puteti seta un interval de timp in care functia AutoKill sa isi faca datoria : atunci cand ecranul este oprit, jumatate de ora , o ora, doua ore sau patru ore .

In fereastra cu procese, daca tineti cu degetul apasat pe un proces se va deschide un popup cu optiuni pentru procesul selectat.

Advanced Task Killer este o aplicatie gratuita (are si o versiune comerciala care inlatura reclamele) si este compatibila cu toate dispozitivele ce ruleaza sistemul de operare Android versiunea 1.5 sau mai nou.

 

Instaleaza Advanced Task Killer – manager de procese pentru Android:

Lasa un comentariu

Like pe Facebook !

Categorii

.